E-paper: beginnen met je eigen bedrijf ontvangen?


Business coachingJe bent die CEO, DGA, team of zzp’er en staat op het punt om (door) te groeien. Of juist om af te slanken of je wilt gewoon eens van gedachten wisselen met een onpartijdig en onafhankelijk persoon. Je worstelt met tal van uitdagingen en vraagstukken, zoals bijvoorbeeld:

opzetten en uitvoeren van een businessplan

vinden van een passend bedrijfs- en verdienmodel

je wilt een bedrijfsonderdeel kopen dat past bij je huidige activiteiten

je wilt een herstructurering doorvoeren en zoekt daarom een klankbord

aangaan van langdurige samenwerkingsafspraken met bijvoorbeeld leveranciers, partners

en klanten

aannemen en behouden van goed personeel en het opbouwen van een gemotiveerd team

vinden van je eigen effectieve stijl van leiderschap en leidinggeven

stellen van de juiste prioriteiten (vinden van de juiste balans tussen je werk en je

privéleven)


Ondernemersadvies = beter advies

Als ondernemer zijn er allerlei momenten dat je behoefte hebt aan relativering. Dat herken ik want ik werk al jaren als ondernemer. Wat is nu een goede, of beter nog, de beste beslissing die je kunt nemen?

Jij kent je bedrijf, jouw producten en klanten heel goed. Bent vaak al jarenlang succesvol aan de slag. Ziet regelmatig de cijfers en toch knaagt het. Op die momenten zijn wij er voor je met passend advies.


Afstand + scherpe vragen = betere overwegingen

Samen kijken met een andere blik naar je, bedrijf, producten en je klanten. Met grote betrokkenheid maar ook met voldoende afstand. Wij kunnen goed hoofd –en bijzaken van elkaar onderscheiden en kunnen ons verplaatsen in jouw als ondernemer. Door expertise stellen we scherpe vragen, belichten we zaken van een verrassende kant en kijken we vanuit een ander oogpunt. De verzamelde informatie wordt vervolgens snel en adequaat geanalyseerd. Door praktische ervaring bij tientallen bedrijven zijn we als geen ander in staat je te helpen aan nieuwe inzichten.


Het proces

Kop koffie

Offerte

aan de slag


Veel moeilijker maken wij het niet. Wij zijn net als jij ondernemers en zijn graag bezig met de leuke en inhoudelijke zaken, ons motto is dan ook niet voor niets:


Leuke dingen doen met leuke mensen