Over BAKKM management


BAKKM Management & advies is opgericht in 2017, na een cariere van meer dan 20 jaar bij LeasePlan Nederland, besloten om mijn jarenlange kennis en ervaring te delen.


Welkom mijn naam is Marcel Bakker een bestuurder met ruime ervaring in het leiden van grote en kleinere organisaties.


Bestuurder met ervaring! Managementposities bekleed voor o.a. LeasePlan Nederland N.V., Mobility Mixx en Taxi Centrale Amsterdam. Als mobility professional jaren werkzaam in de automotive sector en erg veel interesse in de wijze waarop wij als mensen reizen.


In mijn rol als (mobility) trendwatcher volg ik en denk ik mee over de (technologische) ontwikkelingen op het gebied van reizen van A naar B. Ik volg het nieuws in relatie tot mobiliteit met bovengemiddelde interesse en probeer hieruit trends te ontdekken.


Vanaf 2000 vooral bezig geweest met alternatieven vormen van mobiliteit hierbij kun u denken aan: de mobiliteitskaart, mobiliteitsbudget, MaaS projecten en autodelen. Topics die van unsought naar convience zijn gegaan. Door hier vanaf het begin bij betrokken te zijn geweest heb ik veel kennis opgebouwd over deze dienstverlening.


In mijn rol als leider voeg ik significante waarde toe aan organisaties door te bouwen aan een sterk en solide team, merk of product. Ik heb een lichte voorkeur voor innovatieve producten die waarde creƫren voor mens, omgeving en milieu. Ik ben een teamspeler, die teams, producten en organisaties verbind en naar een hoger niveau tilt. De grote van een organisatie is niet van belang, mijn advies kan van toegevoegde waarde zijn voor elk type organisatie groot of klein.


Graag spar ik met u, over hoe wij u van dienst kunnen zijn.