Over BAKKM


BAKKM Advies | coaching | management, is opgericht in 2017, na een cariere van ruim 25 jaar bij grote organisaties zoals: LeasePlan Nederland, Mobility Mixx, Ford en Mazda besloten om mijn jarenlange kennis en ervaring te delen.


Mijn naam is Marcel Bakker een ondernemer met ruime ervaring in het leiden van organisaties.


Diverse managementposities bekleed voor o.a. Ford, Mazda, LeasePlan Nederland N.V., Mobility Mixx en Taxi Centrale Amsterdam. Als ondernemer ook ruime ervaring. Als professional ben ik al jaren werkzaam in de automotive sector en erg veel interesse in de wijze waarop wij zakelijk en prive reizen.


In mijn rol als (mobility) trendwatcher, volg ik en denk ik mee over (technologische) ontwikkelingen op het gebied van reizen van A naar B. Ik volg het nieuws in relatie tot mobiliteit met bovengemiddelde interesse en probeer hieruit trends te ontdekken en te voorspellen..


Vanaf 2000 vooral bezig geweest met nieuwe vormen van mobiliteit zoals: mobiliteitskaart, mobiliteitsbudget, MaaS projecten en autodelen. Topics die ik van unsought naar convience heb gebracht. Door hier vanaf het begin bij betrokken te zijn geweest heb ik veel kennis opgebouwd over deze vormen van dienstverlening.


In mijn rol als bestuurder voeg ik significante waarde toe aan organisaties door te bouwen aan een sterk en solide team, merk of product. Ik heb een lichte voorkeur voor innovatieve producten die waarde creƫren voor mens, omgeving en milieu. Ik ben een teamspeler, die teams, producten en organisaties verbind en naar een hoger niveau tilt. De grote van een organisatie is niet van belang, mijn advies kan van toegevoegde waarde zijn voor elk type organisatie groot of klein.


Als investeerder denk ik dat, Nederland een enorm potentieel heeft aan duurzame startups, maar een gebrek aan financiering, energie en ervaring belemmert dit in een later stadium vaak hun groei. Als ik een leuk project zie, waarin het voor beide kanten klikt stap ik er in.


Graag spar ik met je, over hoe wij jouw van dienst kunnen zijn.